Ev Pasta

Ev Pasta Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 paket kedidili bisküvi
  • 1 paket rulo kat
  • 4 kare çikolata (napolitan)

Kreması için:

  • 1 paket pişirilebilir pastacı kreması (dr.outcer)
  • 2 su bardağı süt
  • 1 yemek kaşığı dolusu tereyağı
  • 30-40gr beyaz çikolata
  • Yarım paket kremşanti
  • Yarım su bardağı süt (şanti ile birebir anda eklenecek)

Üzerine:

  • Pudra şekeri

Ev Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle kremamızı gerisinde yazan tarife nazaran 2 bardak süt ile pişirelim, ocağın altını kapatıp içine tereyağı ve beyaz çikolata ek edip güzelce karıştıralım. Üzerine streç sinema çekip soğumaya alalım.
  2. Soğuyan kremaya yarım paket toz kremşanti ve yarım su bardağı soğuk süt ek edip mikserle uygunca çırpalım. Bu halde krema torbasına alıp bir gece buzdolabında bekletelim (eğer vaktiniz yoksa en az 2 saat dolapta dinlendirin)
  3. Dinlenen pastacı kremamızla pasta imaline başlayabiliriz.
  4. Süte batırdığımız kedidillerine görseldeki üzere form verip ortalarına kremayı sıkalım. Çok sıkmayın pastanız taşımaz ve yan yatar.
  5. En üst kısma gelince rulo kat ile çatısını yapalım,çikolata ile de kapı ve pencerelerini yaptıktan sonra pastamıza pudra şekeri ile kar yağdırınca tamamdır!.

Ev Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Airfryer’da Glutensiz Fit Sufle
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Sebzeli Tavuk Sote
En İyi Profiterol Tarifi
Kakaolu Ve Hindistan Cevizli Kurabiye
Havuçlu Tarçınlı Kek (Rafine Şekersiz)
Karnabahar Yemeği
Kuru Üzümlü Kek
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet betebet