Dondurucuya Taze Fasulye
Dondurucuya Taze Fasulye Tanımı İçin Malzemeler
- 1 kilo taze fasulye
- 3 tane domates
- Yarım çay bardağı sıvı yağ
Dondurucuya Taze Fasulye Tanımı Nasıl Yapılır?
- İlk evvel fasulyeler ayıklanır ortadan ikiye bölünür doğranır güzelce iki üç kez yıkanır.
- Yıkılan fasulyeler süzgeçte süzülür ,3 tane iri domates tencereye küp küp doğranır, üzerine fasulye konulur kapağı kapatılıp ocağa konulur.
- Rengi dönene kadar ocakta kavrulur, rengi dönen fasulyeyi geniş büyük tepsiye dökülür.
- Soğuması bekletilir, soğuyan fasulye 3 eşit kesime bölünüp buzdolabı poşetlerine konulur ,dondurucuya koyulur.
Dondurucuya Taze Fasulye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı










