6 Ay Ve Üzeri Bebeklere İğde Tozlu Mama (Videolu)

6 Ay Ve Üzeri Bebeklere İğde Tozlu Mama Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 yemek kaşığı pirinç unu
  • 1 su bardağı su
  • 1/2 (yarım) rendelenmiş muz
  • 1 tatlı kaşığı iğde tozu

6 Ay Ve Üzeri Bebeklere İğde Tozlu Mama Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle pirinç ununu küçük bir tencereye alalım .
  2. Ardından içerisine bir su bardağı kadar su ekleyerek ocakta daima karıştırarak kaynayıp kıvam almasını sağlayalım.
  3. Kaynayıp kıvamı aldıktan sonra tabağı boşaltalım ve hafif ılık hale gelene kadar bekleyelim.
  4. Ilıdıktan sonra içerisine yarım rendelenmiş muzu ekleyelim yahut farklı bir meyve ekleyebilirsiniz çocuğun alerjisi olmayan bir meyve olsun.
  5. Güzelce karıştıralım ve son olarak içerisine bir tatlı kaşığı kadar iğde tozu ekleyelim, güzelce karıştırdıktan sonra bebeklerimize yedirebiliriz hem çok yararlı hem de çok lezzetli olan bu tanımı muhakkak denemelisiniz.

6 Ay Ve Üzeri Bebeklere İğde Tozlu Mama Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Izgara Tadında Soslu Tavuk
Kabaklı Protein Tabağı (Diyet Akşam Yemeği)
Adana Kebap Tarifi
Bebeklere Kıymalı Kabak Yemeği
Elmalı Kurabiye
Kuru Dolma
Hdabla | © 2025 |