Ev Yapımı Pratik Domates Salçası (Artan Kabuklardan)
Ev İmali Pratik Domates Salçası (Artan Kabuklardan) Tanımı İçin Malzemeler
- Domates konservesinden arta kalan kabuklar
- Kaya tuzu
Ev Üretimi Pratik Domates Salçası (Artan Kabuklardan) Tanımı Nasıl Yapılır?
- Konserveden kalan kabukları kaynattım.
- İnmesine yakın kaya tuzunu ekledim.
- İyice piştikten sonra süzgeçten geçirdim.
- Pürüzsüz olması için robottan çektim. Bu süreci dilerseniz blender ilede yapabilirsiniz.
- Sıcak halde cezve ile kavanozlara doldurdum.
- Vakumlama için: kapağı iki defa aksi çevirdim sonra sıkıca kapattım ve kavanozu sıcak sıcak aykırı çevirdim.
Ev Üretimi Pratik Domates Salçası (Artan Kabuklardan) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı










