Havuç Turşusu

Havuç Turşusu Tanımı İçin Malzemeler

1 litrelik kavanoz için;

  • 4- 5 adet havuç
  • Yarım çay bardağı sirke
  • 1 tatlı kaşığı şeker
  • 2 tatlı kaşığı kaya tuzu
  • Sıcak su

Havuç Turşusu Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Havuçları soyup dilimleyelim.
  2. Kavanoza alıp üzerine sirke ,şeker ve kaya tuzunu ekleyelim.
  3. Son olarak üzerine sıcak su ekleyip kapağı kapatalım.

Havuç Turşusu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Cevizli Un Helvası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Antrikot
Kırmızı Pancar Mezesi
Peynirli Dereotu Kurabiye
Bear Pancake
Mahlepli Tuzlu Kurabiye
Girit Usulü Kabak Sıyırma
Hdabla | © 2025 |