Filipin Omleti (Köz Patlıcanlı Omlet)

Filipin Omleti (Köz Patlıcanlı Omlet) Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet patlıcan
  • 1 adet yumurta
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı pul biber
  • Tereyağ

Filipin Omleti (Köz Patlıcanlı Omlet) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Patlıcanı közleyip sapını kesmeden kabuğunu temizleyin.
  2. Yumurtayı tuz ve pul biber ile çırpalım.
  3. Közlenmiş patlıcanı yumurta çırptığımız tabağa alıp parçalamadan ezelim.
  4. Yumurtanın her yerine bulaşmasını sağlayalım.
  5. Tereyağını erittiğimiz tavaya alıp önlü gerili pişirelim. Afiyet olsun.

Filipin Omleti (Köz Patlıcanlı Omlet) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Şeftalili Yaz Keki
Tuzlu Kurabiye
Izgara Köfte (Tırnak Pide Eşliğinde)
Az Ölçülü Pankek Tarifi
Böğürtlenli Dut Kurulu Magnolia
Terbiyeli Ispanak Çorbası
Hdabla | © 2025 |