Pratik Suffle

Pratik Suffle Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 yemek kaşığı saralle
  • 3 tane yumurta
  • 3 yemek kaşığı un

Pratik Suffle Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Saralleyi bir kaba koyuyoruz.
  2. Yumurtayı koyuyoruz hoş tekrar siyah olana kadar karıştırıyoruz yani yumurta rengini kaybedene kadar.
  3. Unu koyuyoruz karıştırıyoruz.
  4. Kaselere yağ sürüp, koyuyoruz.
  5. Fırın evvelce ısıtılmış 200 derece 5 dk falan.
  6. Sonra da fırına kaseleri koyduk fan açık olmasın kuruyor. Müddeti de fırına nazaran değişiyor ancak 8-10 dk üstü kabarmadıysa bir 1-2 dk daha pişiyoruz lakin denetimli kek üzere istiyorsanız denetimli bir halde 14-16 dk lakin fansız.
  7. Sufflemizi hazır üstüne pudra şekeri koyup, servis edebilirsiniz sıcak yenmesi daha güzel.

Pratik Suffle Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Yoğurt Salatası
Tam Buğday Ekmeği
Fellah Köftesi (Muhteşem Lezzet)
İftar Sofralarının Olmazsa Olmazı Havuç Tarator
Yumurtalı Karnabahar Yemeği
Yumurtasız Tam Tarif Krem Karamel
Hdabla | © 2025 |