Nektari Crumble

Nektari Crumble Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 adet orta uzunluk nektari
  • 2 yemek kaşığı şeker
  • 2 yemek kaşığı limon suyu

Crumble için;

  • 1 su bardağı un
  • 3 yemek kaşığı tereyağı yahut margarin
  • 3 yemek kaşığı pudra şekeri
  • 1 tatlı kaşığı tarçın

Nektari Crumble Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Nektariler kabuğu soyularak küp küp doğranır şeker ve limon suyu eklenerek tavada karamelize edilir.
  2. Crumble için; gereçler un soğuk tereyağ ve pudra şekeri karıştırılır.
  3. Karamelize olan nektarin bir borcama alınır ve üzerine crumble hamuru serpilir.
  4. Önceden işitilmiş 180° fırına atılır yaklaşık 30 dakika pişirilir.
  5. Sıcakken dondurmayla servis edilir afiyet olsun.

Nektari Crumble Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Köstebek Pasta
Acılı Ezme (Güneydoğu Usulü)
Brownie Cupcake
Sebzeli Karışık Pizza
Vişneli Turta
Pastane Kurabiyesi
Hdabla | © 2025 |