Bonfile Sandviç
Bonfile Sandviç Tanımı İçin Malzemeler
- 2 adet tost ekmeği
- 2 diş sarımsak
- 2 kol taze kekik
- 10 gram tereyağı
- 3 dilim kaşar
- 5 dilim ince kesilmiş bonfile
- 5 adet janapeno biber
- 5 kısım roka
- 10 ml sıvı yağ
Sosu için;
- 10 gram acı sos
- 10 gram barbekü sos
Bonfile Sandviç Tanımı Nasıl Yapılır?
- Tereyağını, kekiği ve sarımsağı yeterlice karıştırıp tost ekmeğine sür.
- Kızgın yağsız tavada önlü artlı ekmeği kızart.
- Ardından tavaya sıvı yağ döküp bonfileyi sotele.
- Sotelenen bonfileyi ayırıp birebir tavaya barbekü sosu ve acı sosu ekleyip karıştır üzerine kenara alınan bonfileyi ek et düzgünce sosu yedir.
- Soslanan bonfileyi kızartılmış tost ekmeğinin ortasına koyup üzerine kaşar peynirini ekleyip 180 derece beş dakika fırında kızartın.
- Ardından ortasına rokayı ekleyip yiyiebilirsiniz.
Bonfile Sandviç Tanımı Fotoğraflı Yapılışı










