Diyete Uygun Ton Balıklı Makarna

Diyete Uygun Ton Balıklı Makarna Tanımı İçin Malzemeler

  • 80 gram tam buğday makarna (1 su bardağı kadar)
  • Haşlama için su ve tuz
  • 1 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 orta uzunluk domates yada 5 chrey domates
  • 1 diş sarımsak
  • 10 adet çekirdeksiz siyah zeytin
  • 1 yemek kaşığı mısır
  • 100 gram yağı süzülmüş ton balığı
  • Tuz

Diyete Uygun Ton Balıklı Makarna Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikleri makarnayı dilediğiniz dirilikte haşlıyoruz.
  2. Makarna haşlanırken küçük bir tavada bir yemek kaşığı zeytinyağını ısıtıyoruz akabinde elinizde varsa chery domatesleri ortadan ikiye ya da 4’e bölerek tavaya alıyoruz .
  3. Normal domates varsa küp küp doğrayabilirsiniz kabuklu ya da kabuksuz size kalmış.
  4. Domatesler sen erken bir diş sarımsak ekliyoruz daha sonra içerisine mısır ton balığı ve zeytin ekleyip 3-4 dakika pişiriyoruz.
  5. Makarnayı süzdükten sonra bir tabağa alıyoruz üzerine ton balığını koyup servis ediyoruz afiyet olsun.

Toplam 550 kalori akşam yemeğimiz hazır.

Diyete Uygun Ton Balıklı Makarna Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Pasta Görünümlü İrmik Helvası (Muhallebili)
Tencerede Susuz Tavuk İncik Tarifi (Ağır Ateşte Pratik Tavuk) (Videolu)
Tahinli Kurabiye
Şakşuka
Dalak Kızartması
Harika Kaplamasıyla Tavuk Kalamar
Hdabla | © 2025 |