Şeftalili Turta

Şeftalili Turta Tanımı İçin Malzemeler

  • 125 gram tereyağı
  • 1 su bardağından 1 parmak kesik şeker
  • 3 adet yumurta
  • 3 çorba kaşığı süt
  • 10-11 kaşık tepeleme un
  • 1 paket vanilin
  • 1 paket kabartma tozu
  • Şeftali

Şeftalili Turta Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yağ ve şekeri bir kaba koyun ve yoğurun elinizle karıştırın.
  2. Sonra yumurtaları teker teker mikserle çırpın, vanilya ve sütü karıştırın.
  3. Unu ve kabartma tozunu katın karıştırın.
  4. Yağlanmış kare yahut dikdörtgen borcamı yağlayın, üzerine dökün, şeftalinin kabuğunu soyun ve dilimleri üzerine serpin yahut dizin.
  5. Bu kayısı üzümde olabilir anjelika eriğide olabilir .
  6. 180 derecede pişirin.
  7. Soğuduktan sonra pudra şekeri serpin afiyet olsun.

Şeftalili Turta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Soğan Çorbası
Karışık Mini Poğaça
Profiterol ( Püf Noktalarıyla )
Fırında Patlıcan Kebabı
Pirinç Pilavı
Mısır Unlu Pırasalı Börek ( Kesinlikle Deneyin Enfes Bir Lezzet )
Hdabla | © 2025 |