Fırında Kuzu Kol

Fırında Kuzu Kol Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet kuzu kol

Sosu için;

  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber
  • 1 tatlı kaşığı karabiber
  • Sıcak su

Fırında Kuzu Kol Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kuzu kolu yıkayıp fırın tepsisine koyuyoruz ,sıvı yağ ,kırmızı toz biber ,karabiber, tuz ve suyu da ekleyerek sosu hazırlıyoruz.
  2. Hazırladığımız sosu kuzu kola sürüyoruz.
  3. Yaklaşık 1’5 saat 200 derece fırında pişiriyoruz.

Lokum üzere olan fırında kol yemeğimiz servise hazır afiyetler olsun 😋🤗.

Fırında Kuzu Kol Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Pankekten Porsinyonluk Pasta
Ek Gıda Dönemi Mercimekli Bebek Kısırı
Tavuk Haşlama
Kışa Yaz Saklamanın En Pratik Yolu: Menemenlik Konserve Tarifi! (Videolu)
Keto Kraker
Tavuklu Çökertme Kebabı
Hdabla | © 2025 |