Fırında Havuç

Fırında Havuç Tanımı İçin Malzemeler

  • 5 adet havuç
  • 200 gram lor peyniri
  • 150 gram labne peyniri
  • 1 avuç nar tanesi
  • Maydanoz
  • Balzamik sirkesi
  • Tuz
  • Karabiber
  • Zeytinyağı

Fırında Havuç Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Havucu dörde kesip fırın tepsisine yerleştirin, üzerine zeytinyağ, tuz, karabiber serpin ve 180 derece ısıtılmış fırında 15 dakika pişirin.
  2. Sonra üzerine balzamik sirkesi ekleyin ve 10-15 dakika daha pişirin.
  3. Lor ve labne peyniri karıştırıp servis tabağa koyun, üzerine pişirmiş havucu, maydanoz ve narı koyun.

Fırında Havuç Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

10 Dakikada Hazırlanan En Lezzetli Sufle Tarifi
Özel Kısır Tarifi (Salçası Pişen,Soğanı Kavrulan)
Bursa’nın Meşhur Süt Helvası
Ramazan Kahkesi
Peynirli İrmik Helvası
Çıtır Çıtır El Açması Peynirli Börek
Hdabla | © 2025 |