Salçalı Makarna

Salçalı Makarna Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 paket makarna
  • 2 kaşık tereyağ
  • 2 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1.5 yemek kaşığı domates salçası
  • 4 çay kaşığı tuz
  • İsteğe bağlı karabiber

Salçalı Makarna Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Makarnaları sıcak suya atın ve haşlayın haşlanırken içine 2 çay kaşığı tuz atın (12-13 dakika).
  2. Makarnaları süzün ve yıkayın.
  3. Önce yağları sonra salçayı kavurun ve makarnaları ekleyin güzelce karıştırın 3 çay kaşığı tuz atın.

Afiyet olsun :).

Salçalı Makarna Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Çikolatalı Cookie
Glutensiz Makarna Salatası
Bomba Kabak Helvası
Zeytinyağlı Enginar Yemeği
Yoğurtlu Havuç ve Kabak Tarator
Mayasız Sebzeli Poğaça
Hdabla | © 2025 |