Tereyağı Yok, Süt Yok, Yumurta Yok Sıvı Yağlı Pratik Kurabiye

Tereyağı Yok, Süt Yok, Yumurta Yok Sıvı Yağlı Pratik Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • Yarım çay bardağı pudra şekeri
  • 1 paket vanilya
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1,5 su bardağı un (kontrollü)

Tereyağı Yok, Süt Yok, Yumurta Yok Sıvı Yağlı Pratik Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Bir kaba sıvı yağ ve pudra şekerini alın, düzgünce karıştırın.
  2. Vanilya ve kabartma tozunu ekleyin.
  3. Unu azar azar ek edin, ele yapışmayan yumuşak bir hamur yoğurun.
  4. Hamurdan cevizden küçük kesimler koparıp yuvarlayın.
  5. Önceden ısıtılmış 170° fırında 12-15 dakika pişirin. (üstü beyaz kalsın, altı hafif pembeleşsin. ).

Tereyağı Yok, Süt Yok, Yumurta Yok Sıvı Yağlı Pratik Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kolay Ve Lezzetli! Şehriyeli Terbiyeli Çorba Nasıl Yapılır?
Muhteşem Kısır Tarifi
Sütlü Kurabiye (Videolu)
Muzlu Pankek
Ispanaklı Cannelloni
Sebze Mezesi
Hdabla | © 2025 |