Kabak Sote

Kabak Sote Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 orta uzunluk kabak
  • Zeytinyağı
  • 1 çay bardağı nohut
  • Pul biber
  • Tuz
  • Kekik
  • Karabiber
  • 2-3 yemek kaşığı yoğurt

Kabak Sote Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kabakları ince uzun olacak formda yada soyacak yardımı ile soyalım.
  2. Yüksek ateşte 3 dk biraz zeytinyağı ile kavurup geniş bir tabağa alalım, üzerine yoğurt ekleyelim.
  3. Pul biber, tuz, kekik ve karabiber ile kavurduğumuz nohutları üzerine ekleyelim.

Kabak Sote Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Damla Sakızlı Muhallebili Kurabiye
Soslu Tavuk
Poğaça Tarifi (Yumuşacık Pofuduk)
Kışlık Yeşil Fasülye (Derin Dondurucu)
El Açması Patatesli Börek
Domates Çorbası
Hdabla | © 2025 |