Kahvaltı

Kahvaltı Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 yemek kaşığı yoğurt
  • 1 tatlı kaşığı chia
  • 1 tl keten tohumu öğütülmüş
  • 2 adet çilek
  • 1 avuç kabak çekirdeği içi
  • 1 yemek kaşığı mesken üretimi granola
  • 1 çay kaşığı tarçın
  • 4-5 adet badem
  • İsteğe nazaran meyve
  • Yanına karışık salata

Kahvaltı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tüm gereçleri kaba ekleyip karıştıralım.

Kahvaltı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Besmeç (Yemeye Doyamayacaksınız)
Şekerpare
Fellah Köfte
Şekerpare
Bol Soslu Islak Kek
Özbek Pilavı
Hdabla | © 2025 |