Yalancı Tavuk Göğsü

Yalancı Tavuk Göğsü Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 paket kremalı bisküvi
  • 125 gr sana yağı
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 su bardağı un
  • 1 litre süt
  • 1 adet vanilya

Yalancı Tavuk Göğsü Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yağımızı tencereye katıp ocağa alıyoruz.
  2. Eridikten sonra üzerine unumuzu ve şekerimizi ekliyoruz.
  3. Ardından sütümüzü de ek edip topaklanmaması için kaynayıncaya kadar durmadan karıştırıyoruz.
  4. Kaynayan muhallebimize vanilyamızı da ekleyip ocaktan alıyoruz.
  5. Bisküvilerimizi robottan geçiriyoruz.
  6. Bir kat bisküvi bi kat muhallebi olacak halde kuplarımıza ekliyoruz.
  7. 2 saat kadar dolapta dinlendirip servis edebilirsiniz 🌺.

Yalancı Tavuk Göğsü Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Lavaş Ekmeği
Enginarlı Pilav (Farklı Lezzet)
Kuru Domatesli Makarna
Kereviz Sapı Çorbası
Pazılı Parmak Köfte
Bazlama Sandviç
Hdabla | © 2025 |