Avakado Ve Parmesanlı Kızarmış Ekmek
Avakado Ve Parmesanlı Kızarmış Ekmek Tanımı İçin Malzemeler
- 1 adet avakado
- 1 adet yumurta
- 3 dilim dana salam ( pastırma da olabilir )
- 5 gram tuz
- 5 gram karabiber
- 20 gram parmesan peyniri
- 1 dilim tost ekmeği
Avakado Ve Parmesanlı Kızarmış Ekmek Tanımı Nasıl Yapılır?
- Avakadoları ince brunuaz doğra karıştırma kabına at üzerine tuz karabiber ve parmesan peyniri ekle karıştırın.
- Ardından fırın tepsisini yağla tost ekmeğini koy üzerine avakado karışımın yarısını ekleyip düzgünce yayın.
- Sonra ortasına parmesan peyniri koyup ikinci avakado katmanını yapıp fırına 180 derece 4 dk kızartıın.
- Tavada 1 adet yumurtayı sarısı pişmeyecek halde pişirip avakadonun üzerine bırakıp servis edin.
Avakado Ve Parmesanlı Kızarmış Ekmek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı












