Pesto Sos

Pesto Sos Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 demet fesleğen
  • 2/3 diş sarımsak
  • 2/3 dilim izmir tulum yahut parmesan peynir
  • İstediğiniz ölçüde tuz
  • Yarım limonun suyu
  • 1 avuç kadar dolmalık fıstık
  • 1 yemek kaşığı zeytinyağ

Pesto Sos Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Fesleğenimizi güzelce yıkayıp kurutalım.
  2. Rondoya fesleğen ve öbür materyalleri ek edip çekelim.
  3. Hazırladığımız sosu çabucak kullanmayacak isek kavanoza alıp üzerine bol zeytin yağ koyup kararmasını önleyelim.

Pesto Sos Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Hindistan Cevizli Bisküvili Pasta (Videolu)
Islak Kek
Profiterol
Tel Tel Ayrılan Açma Tarifi (Videolu)
Hindistan Cevizli Kurabiye
Ev Baklavası
Hdabla | © 2025 |