Peynirli Ve Dereotlu Çörek
Peynirli Ve Dereotlu Çörek Tanımı İçin Malzemeler
- 1 adet yumurta
- 2 yemek kaşığı yoğurt
- 1 yemek kaşığı zeytinyağı
- 3-4 yemek kaşığı un (azar azar ekleyerek kıvama nazaran ayarlayın)
- 1 yemek kaşığı ince kıyılmış dereotu
- Göz kararı tuzsuz beyaz peynir
- Lor yahut kaşar
- Yarım çay kaşığı kabartma tozu
Peynirli Ve Dereotlu Çörek Tanımı Nasıl Yapılır?
- Fırını 180°c’ye ısıttım.
- Yumurta, yoğurt ve zeytinyağını çırptım.
- Peynir ve dereotunu ekledim.
- Un ve kabartma tozunu da ekleyip karıştırdım.
- Karışımı donut kalıplarına döktüm.
- 20–25 dakika pişirdim.
Peynirli Ve Dereotlu Çörek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı






