Bebek Salçası

Bebek Salçası Tanımı İçin Malzemeler

  • 1kg olgun domates
  • 250 gram kapya biber (1 tane küçükse 2)
  • 1 yemek kaşığı soğuk sıkım zeytinyağı

Bebek Salçası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Domatesleri yıka ve kabuklarını soy.
  2. Biberleri temizle, çekirdeklerini çıkar.
  3. Domates ve biberleri rondodan geçir.
  4. Kıvam yoğunlaşınca istersen biraz zeytinyağı ekle.
  5. Sıcakken küçük cam kavanozlara doldur, kapağını kapatıp aykırı çevir.
  6. 1 gece beklet, sonra serin yerde sakla.
  7. Kalan domates kabuklarını ne yapacağım diye düşünüyorsan takipte kal🌺❤️.

Bebek Salçası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kilo Aldıran Bebek Çorbası
Çikolatalı Hindistan Cevizi Dolgulu Kurabiye Tarifi
Haşhaşlı Limonlu Kek
Balık
Deniz Börülcesi
Fırında Tavuklu Çöp Şiş
Hdabla | © 2025 |