Havuç Salatası

Havuç Salatası Tanımı İçin Malzemeler

  • 8-10 tane havuç
  • 3-4 tane kapya biber turşusu
  • 1 küçük kase mısır
  • 1 küçük kase kornişon turşu
  • 1-2 yemek kaşığı mayonez
  • 1 orta uzunluk kase yoğurt

Havuçları sotelemek için;

  • Birkaç kaşık sıvı yağ
  • Tuz

Üzeri için;

  • Çekilmiş ceviz
  • Dereotu

Havuç Salatası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Havuçların kabuklarını soyup, rendeleyin.
  2. Sonra geniş bir tavaya sıvı yağ ve rendelenmiş havuçları ekleyip soteleyin.
  3. Havuç sotelendikten sonra ocaktan alıp soğumaya bırakın.
  4. Sonra bir kaba bütün materyalleri ekleyip karıştırın.
  5. Servis edeceğiniz tabağa alıp üzerini süsleyin. Afiyet olsun 🌼

Havuç Salatası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kahveli Yaş Pasta (Mokka Sahne Torte)
Fırında Bütün Tavuk
Küncülü (Susamlı) Kurabiye
Mısır Gevrekli Kurabiye
Gavurdağı Salatası
Dubai Çikolatası | Lüks Ve Eşsiz Tat Deneyimi!
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet