Cacık

Cacık Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kase yoğurt
  • 2 tane rendelenmiş salatalık
  • 2 dış sarımsak
  • Kuru nane
  • Tuz

Cacık Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle bir kaseye rendelenmiş salatalığımızı 2 diş sarımsağımızı ve kuru nanemizi alıp, karıştırıyoruz.
  2. Ayrı bir kasede yoğurdumuzu çarptıktan sonra ayarladığımız materyalleri içine ekleyip karıştırıyoruz.
  3. Biz  cacığı biraz katı seviyoruz ondan ötürü az soğuk su ekleyip karıştırıyoruz çok soğuk sevenler buz ekleyebilir bizim üzere cacık hazır ve afiyet olsun.

Cacık Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Lokanta Usulü Orman Kebabı
Yılbaşı Menüsü
Semizotu Cacığı/Salatası (Soğukluk)
Et Sote Yemeği (Videolu)
Terbiyeli Sebze Çorbası
Yoğurtlu İstiridye Mantarı
Hdabla | © 2025 |