Coleslaw

Coleslaw Tanımı İçin Malzemeler

Tek porsiyonluk reçetedir

  • 100 gram lahana
  • 1 adet havuç
  • 3 yemek kaşığı yoğurt
  • 2 yemek kaşığı mayonez
  • 1 çay kaşığı sirke
  • 1 çay kaşığı toz şeker
  • 1 çay kaşığı tuz

Coleslaw Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Önce lahanayı ince ince kıyalım.
  2. Havuçların kabuğunu soyup uzun olacak biçimde rendeleyelim. Karıştırma kabına alalım.
  3. Ayrı bir kasede yoğurt, mayonez,toz şeker, tuz ve sirkeyi koyup karıştıralım.
  4. Lahana-havuç karışımını sosla birleştirip buzdolabında 15-20 dakika dinlendirdikten sonra servis edebiliriz.Afiyet olsun.

Coleslaw Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Bursa’nın Meşhur Süt Helvası
Karamelize Soğanlı Yumurta (O Kadar Lezzetli Ki Tadına Doyamayacaksınız )
Limonlu Kek
Pofuduk Poğaça
Roka Salatası
Cevizli Sucuk
Hdabla | © 2025 |