Adana Kebap

Adana Kebap Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kilo koyun kıyma
  • 1 adet soğan
  • 7-8 diş sarımsak
  • Yarım demet maydanoz
  • Galeta unu (etiniz yağlı değilse gerek yok)
  • 1,5 tatlı kaşığı karbonat (etinizin pişerken düşmemesi ve yumuşak olmasın için)
  • 1 kaşık biber salçası ( renk vermesi için)
  • Karabiber (bol atılacak)
  • Tuz

Adana Kebap Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle maydanoz, soğan, sarımsak blandırdan geçirilir.
  2. Daha sonra yoğurma kabında tüm gereçler karıştırılır.
  3. Mandalina büyüklüğünde alınarak adana şişlerine saplanır biçim verilir.
  4. Mangalda pişirilir.

Adana Kebap Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Airfryer’da Glutensiz Fit Sufle
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Yoğurtlu Şehriye Salatası
Mahluta Çorbası
Kavanozda Diyet Tiramisu
Ispanaklı Omlet
Patlıcanlı Börek
Fırında Karamelize Soğan Dolması
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet betebet