Pofuduk Pankek Tarifi (Videolu)

Pofuduk Pankek Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet yumurta
  • 3 yemek kaşığı toz şeker
  • 1+1 su bardağından 2 parmak eksik un
  • 1 su bardağı süt
  • 2 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 paket vanilin

Pofuduk Pankek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yumurta ve toz şekeri çırpmadan karıştırın.
  2. Üzerine başka gereçleri ekleyin. Güzelce karıştırın.
  3. Isıtılmış yapışmaz tavaya kaşıkla dökün.
  4. Üzerinde kabarcıklar çıkmaya başlayınca başka yüzünü çevirin. Şimdiden afiyet olsun.

Pofuduk Pankek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Parlak Karamel (Tüm Tatlı Pastalarınızda Kullanabilirsiniz)
Puf Puf Kek (Anne Keki)
Dereotu Peynirli Poğaça
Hamarat Menü
Kolay Havuçlu Pilav (Özbek Pilavı Lezzetinde)
Karışık Kızartma Domates Soslu
Hdabla | © 2025 |