Lotuslu Magnolia Tarifi
Lotuslu Magnolia Tanımı İçin Malzemeler
- 1 paket lotus bisküvi
- 1 yemek kaşığı eritilmiş tereyağı
Muhallebisi için;
- 2 su bardağı süt
- Yarım su bardağı şeker
- 2 yemek kaşığı nişasta
- 1 paket vanilya
- 2 yumurtanın sarısı
Kaynadıktan sonra;
- 2 yemek kaşığı tereyağı
- 1 kutu krema
Üzeri için;
- Benmari yöntemi eritilmiş biscoff sürülebilir çikolata
Lotuslu Magnolia Tanımı Nasıl Yapılır?
- Lotus bisküvileri rondodan geçirelim, erittiğimiz tereyağını içine ekleyelim ve karıştıralım.
- Muhallebisi için süt ,şeker ,yumurta sarısı ,nişasta ,vanilyayı bir tencereye alalım karıştırarak kaynatalım.
- Kaynayınca altını kapatalım içine tereyağını ekleyelim eritelim, yavaş yavaş kremayı ekleyelim karıştıralım.
- Sunacağımız tabaklara birinci olarak bisküvileri ,sonra muhallebiyi ekleyelim ,en sonda erittiğimiz sürülebilir çikolatayı ekleyelim.
- İstediğimiz üzere süsleyim buzdolabında 1-2 saat beklettikten sonra tatlımız hazır afiyet olsun ❤️.
Lotuslu Magnolia Tanımı Fotoğraflı Yapılışı



















