Lotuslu Magnolia Tarifi

Lotuslu Magnolia Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 paket lotus bisküvi
  • 1 yemek kaşığı eritilmiş tereyağı

Muhallebisi için;

  • 2 su bardağı süt
  • Yarım su bardağı şeker
  • 2 yemek kaşığı nişasta
  • 1 paket vanilya
  • 2 yumurtanın sarısı

Kaynadıktan sonra;

  • 2 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 kutu krema

Üzeri için;

  • Benmari yöntemi eritilmiş biscoff sürülebilir çikolata

Lotuslu Magnolia Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Lotus bisküvileri rondodan geçirelim, erittiğimiz tereyağını içine ekleyelim ve karıştıralım.
  2. Muhallebisi için süt ,şeker ,yumurta sarısı ,nişasta ,vanilyayı bir tencereye alalım karıştırarak kaynatalım.
  3. Kaynayınca altını kapatalım içine tereyağını ekleyelim eritelim, yavaş yavaş kremayı ekleyelim karıştıralım.
  4. Sunacağımız tabaklara birinci olarak bisküvileri ,sonra muhallebiyi ekleyelim ,en sonda erittiğimiz sürülebilir çikolatayı ekleyelim.
  5. İstediğimiz üzere süsleyim buzdolabında 1-2 saat beklettikten sonra tatlımız hazır afiyet olsun ❤️.

Lotuslu Magnolia Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Zeytinyağlı Dolma İçi
Süt Dilimi
Roka Salatası
Kabak Spagetti
Vişneli, Frambuazlı Brownie Tarifi
Tırtıl Kurabiye (Fıstık Ezmeli)
Hdabla | © 2025 |