Kuru Domatesli Kuru Fasülye

Kuru Domatesli Kuru Fasülye Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 su bardağı akşamdan ıslanmış kuru fasülye
  • 1 büyük kuru soğan
  • 1 yemek kaşığı biber salçası
  • 3-4 yemek kaşığı zeytinyağ
  • 1/4 (çeyrek) kangal sucuk
  • 5-6 tane kuru domates
  • 3-4 kuru biber
  • 1 diş sarımsak
  • 1 küp şeker
  • Tuz
  • 2-3 lt kaynamış su

Kuru Domatesli Kuru Fasülye Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kuru fasülyeleri bir taşım kaynatıyoruz. Süzmeye alıyoruz.
  2. Soğanı yemeklik doğrayıp zeytinyağ ile birlikte tencereye alıyoruz.
  3. Soğanlar biraz ölene kadar pişiriyoruz.
  4. Salçamızı ek edip karıştırıyoruz.
  5. Kuru fasülye ve küp küp doğranmış sucukları ek edip 2-3 dk kavuruyoruz.
  6. Sarımsakları minik minik doğrayıp ekliyoruz. Küp şekeri de ekliyoruz.
  7. Kaynamış suyu ek edip kaynadıktan sonra ocağın altını kısıyoruz ve küp küp doğranmış kuru domatesleri ve kuru biberleri ekleyip kapağını kapatıyoruz.
  8. Fasülyeler piştikten sonra ocağın altını kapatıp tuzunu koyup karıştırıyoruz. Afiyet olsun.

Kuru Domatesli Kuru Fasülye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kız Kıza Date Masası
Yufkadan Lahmacun
Kurutmalık Kızartma
Limonlu Çatlak Kurabiye
Hira Tatlısı
Un Yok! Yumurta yok!Blenderda Browni Tadında Kakaolu Kek
Hdabla | © 2025 |