Normal Tencerede Etli Kuru Fasulye

Normal Tencerede Etli Kuru Fasulye Tanımı İçin Malzemeler

  • Yarım kilo kuşbaşı et
  • 2 su bardağı kuru fasulye
  • 1 adet kapya biber
  • 1 adet orta uzunluk kuru soğan
  • 1 adet yeşil biber
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • Yarım yemek kaşığı biber salçası
  • Tuz
  • Karabiber
  • Sıvı yağ

Normal Tencerede Etli Kuru Fasulye Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Soğanı biberi az yağda soteleyelim, salçayı ekleyip biraz daha kavuralım.
  2. Üzerine haşlanmış fasulyeyi ekleyip ben haşlanmış et kullandım, üzerine eti de ekleyip karıştıralım.
  3. Bir iki  kavurduktan sonra salça ile özleşip üzerine suyu ekleyelim ,tuzunu da ekleyip orta ateşte kaynayana kadar kısık ateşte yarım saat pişirelim afiyet olsun.

Normal Tencerede Etli Kuru Fasulye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Ekmeklerinizi Değerlendireceğiniz Sivas Usulü Harika Umaç Tarifi
Soslu Patates Salatası
Orman Meyveli Yumuşacık Kek Tarifi
Fırında Lokum Gibi Karnabahar Kızartması
Ev Yapımı Kakaolu Puding
Patlıcan Oturtma
Hdabla | © 2025 |