Limonlu Kurabiye

Limonlu Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet yumurta
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • 1,5 çay bardağı pudra şekeri
  • 1 çay bardağı toz şeker
  • 1 adet limon kabuğu rendesi
  • 1-1.5 çay bardağı limon suyu
  • 3,5 su bardağı un
  • 1 paket kabartma tozu

Üzeri için ;

  • Ekstra pudra şekeri

Limonlu Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Limon ve şekeri çırpınız.
  2. Un ve kabartma tozu dışındaki gereçleri ekleyip karıştırınız.
  3. Un ve kabartma tozunu elekten geçirerek ilave ediniz.
  4. Alttan üste hakikat uygunca karışana kadar karıştırıp yoğurun.
  5. Ceviz büyüklüğünde bezeler alarak çok bastırmadan hal veriniz.
  6. Önceden ısıtılmış 175-180 ° fırında 20 dk pişiriniz.
  7. Üstünü pudra şekerine bulayınız.

Limonlu Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Simit Tadında Susamlı Kaşar Peynirli Minik Bazlama
Mercimekli Ekmek
Patates Salatası
Pudingli Çikolatalı Kek
Ev Yapımı Çemen
Karnabahar Köftesi
Hdabla | © 2025 |