Limonlu Kurabiye
Limonlu Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler
- 2 adet yumurta
- Yarım çay bardağı sıvı yağ
- 1,5 çay bardağı pudra şekeri
- 1 çay bardağı toz şeker
- 1 adet limon kabuğu rendesi
- 1-1.5 çay bardağı limon suyu
- 3,5 su bardağı un
- 1 paket kabartma tozu
Üzeri için ;
- Ekstra pudra şekeri
Limonlu Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?
- Limon ve şekeri çırpınız.
- Un ve kabartma tozu dışındaki gereçleri ekleyip karıştırınız.
- Un ve kabartma tozunu elekten geçirerek ilave ediniz.
- Alttan üste hakikat uygunca karışana kadar karıştırıp yoğurun.
- Ceviz büyüklüğünde bezeler alarak çok bastırmadan hal veriniz.
- Önceden ısıtılmış 175-180 ° fırında 20 dk pişiriniz.
- Üstünü pudra şekerine bulayınız.
Limonlu Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı







