Kremalı Tavuk

Kremalı Tavuk Tanımı İçin Malzemeler

  • Yaklaşık 500 gr jülyen doğranmış tavuk göğsü
  • 1 paket krema
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı kekik
  • 1 çay kaşığı pul biber
  • 2 yemek kaşığı zeytin yağı
  • Yarım çay bardağı süt

Kremalı Tavuk Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tavuklarımızı çok ince olmayacak formda jülyen keselim.
  2. Tavada yağ koymadan kızarana kadar orta ateşte mühürleyelim.
  3. Mühürlenen tvuklarımızı bir kenarı alalım.
  4. Tavaya yağı ve kremayı ekleyelim.
  5. Krema göz göz olunca çabucak sütü ekleyelim.
  6. Baharatları ve tuzu ekleyip, kenarı ayırdığımız tavukları ekleyelim.
  7. 1dk kadar piştikten sonra tavukları karşıt çevirelim ve ocağın altını kapatıp servis edebilirsiniz. Afiyet olsun 🌸🤗.

Kremalı Tavuk Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Fırında Lezzetli Dolma Tarifi
Hurmalı, İncirli Ve Cevizli Toplar
Kollajen Ara Öğün ( Taşımalık )
Bebek Menemen (12+ Ay)
Zeytinyağlı Ekşili Kabak
Çilekli Cheescake Topları
Hdabla | © 2025 |