Sadece Üç Malzeme İle Tavada Çörek Tarifi

Sadece Üç Gereç İle Tavada Çörek Tanımı İçin Malzemeler

  • ️300 g doğal süzme yoğurdu
  • ️350 g un
  • ️1 paket kabartma tozu
  • ️1 tatlı kaşığı tuz
  • ️70 g susam

️Harcı içi:

  • ️250 g beyaz peynir

️Kızartmak için;

  • Sıvı yağ

Sadece Üç Gereç İle Tavada Çörek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yoğurdu, unu, kabartma tozunu ve tuzu bir kaseye koyup elinizle güzelce yoğurun.
  2. Yaklaşık 30 dakika kadar dinlendirin.
  3. Dinlendirdikten sonra mandalina büyüklüğünde toplar yuvarlayın.
  4. Şimdi hamur toplarını bir küçük merdane ile kahvaltı tabağı büyüklüğünde açın.
  5. Hamurun alt yarısına beyaz peynirini koyun ve üst yarısıyla üstününe katlayın.
  6. Hamurun kenarlarına çatalla bastırın ve peynirin akmaması için parmağınızla tekrar bastırın.
  7. Yağlı tavaya koyup önünü gerisini kızartın.

Sadece Üç Gereç İle Tavada Çörek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Airfryer’da Glutensiz Fit Sufle
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Bademli Kavrulmuş Erişte Pilavı
Katmer Tarifi Tel Tel
Soğan Dolması
Kremalı Tereyağlı Patatesli Mantarlı Sote‍
Peynirli Tepsi Poğaça
Dondurma Lezzetinde Ganajlı Mozaik Pasta
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet betebet