Susamlı Sarımsaklı Meze
Susamlı Sarımsaklı Meze Tanımı İçin Malzemeler
- Yaklaşık 20 diş sarımsak
- 4-5 yemek kaşığı susam
- Yarım çay bardağı sıvı yağ ve çeyrek bardak zeytinyağı (isterseniz tam zıddı biçiminde de yapabilirsiniz)
- 3-4 yemek kaşığı yoğurt
Susamlı Sarımsaklı Meze Tanımı Nasıl Yapılır?
- Susamları ve soyulmuş sarımsakları yağda güzelce kavuruyoruz.
- Uygun bir kaba kavrulan materyallerimizi koyuyoruz ve sarımsakları çatal yardımıyla eziyoruz.
- Biraz soğuduktan sonra yoğurt ekleyip karıştırıyoruz. Afiyet olsun!.
Susamlı Sarımsaklı Meze Tanımı Fotoğraflı Yapılışı







