Magnolia

Magnolia Tanımı İçin Malzemeler

Kreması için;

  • 1 litre süt
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 adet yumurta sarısı
  • 3 yemek kaşığı nişasta
  • 2 yemek kaşığı un
  • 1 paket vanilin
  • 2 tatlı kaşığı tereyağ

Arası için;

  • 1 paket bisküvi
  • Dilediğiniz meyve dilimleri

Magnolia Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Dilerseniz öncelikle kremayı hazırlayalım, biz başka gereçleri hazırlarken kreması da soğumuş olur.
  2. Krema için tenceremize süt, şeker, yumurta sarısı, nişasta ve unu alıp güzelce karıştıralım.
  3. Sonrasında göz göz oluncaya kadar pişirelim.
  4. Piştikten sonra ocaktan alalım, vanilini ve tereyağını ekleyip güzelce karıştıralım.
  5. Soğuması için öbür bir kaba alıp, üzerini streçle kapatalım. (kabuk tutmaması için) bir kenara alalım.
  6. Diğer taraftan bisküvilerimizi çekelim, meyvelerimizi dilimleyelim.
  7. Cuplarımıza sırasıyla bisküvimizi, kremamızı ve meyve dilimlerimizi istediğimiz üzere servis edelim.
  8. Buzdolabına soğumaya bırakalım, soğuduktan sonra deneyebilirsiniz. Şimdiden deneyecek olan herkese afiyet olsun. 🍓.

Magnolia Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Mangal Tadında Tavuk Şiş
Islak Kek (Sıcak Soslu)
Bardakta Kadayıflı Muhallebi
Limonlu Soslu Kek
Patatesli Domatesli Tavuk Fırın
Tart Kalıbında Prenses Tacı
Hdabla | © 2025 |