Kremasız Magnolia Tarifi (Videolu)

Kremasız Magnolia Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 lt süt
  • 1 yumurta sarısı
  • 1 su bardağı şeker
  • 3 yemek kaşığı un
  • 2 yemek kaşığı nişasta
  • 1 paket vanilya
  • 1 tatlı kaşığı tereyağı
  • 2 yemek kaşığı tatlı yoğurt
  • Bisküvi
  • Muz

Kremasız Magnolia Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle tencereye şeker, un ,nişastayı alalım, düzgünce karıştıralım ,daha sonra süt ve yumurta sarısı ek edelim güzelce çırpalım ,orta beğenilen göz göz olana dek pişirelim.
  2. Ocaktan aldıktan sonra içine tereyağı ve vanilya ek edelim, karıştırıp üzerine streç yahut bir poşet ile güzelce kapatalım soğumaya bırakalım.
  3. Soğuyan kremamıza yoğurt ek edip mikserine yaklaşık 2-3 dakika çırpalım kaselerimize tercihe bağlı muz yahut çilek dizelim üzerine kremamızdan ek edelim, dilerseniz orta katına ve üzerine ufalanmış bisküvi tozu serpelim.
  4. Yaklaşık 2-3 saat dinlendirdikten sonra tatlımız servise hazır yapacak olanlara şimdiden afiyet olsun.

Kremasız Magnolia Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Fındıklı Un Helvası
Sütlü Mantar Çorbası
Karbonatlı Pişi
Mini Cheesecake
Kabak Meze + Lavaş Cips
Orman Meyveli Smoothie
Hdabla | © 2025 |