Kremasız Magnolia Tarifi (Videolu)
Kremasız Magnolia Tanımı İçin Malzemeler
- 1 lt süt
- 1 yumurta sarısı
- 1 su bardağı şeker
- 3 yemek kaşığı un
- 2 yemek kaşığı nişasta
- 1 paket vanilya
- 1 tatlı kaşığı tereyağı
- 2 yemek kaşığı tatlı yoğurt
- Bisküvi
- Muz
Kremasız Magnolia Tanımı Nasıl Yapılır?
- Öncelikle tencereye şeker, un ,nişastayı alalım, düzgünce karıştıralım ,daha sonra süt ve yumurta sarısı ek edelim güzelce çırpalım ,orta beğenilen göz göz olana dek pişirelim.
- Ocaktan aldıktan sonra içine tereyağı ve vanilya ek edelim, karıştırıp üzerine streç yahut bir poşet ile güzelce kapatalım soğumaya bırakalım.
- Soğuyan kremamıza yoğurt ek edip mikserine yaklaşık 2-3 dakika çırpalım kaselerimize tercihe bağlı muz yahut çilek dizelim üzerine kremamızdan ek edelim, dilerseniz orta katına ve üzerine ufalanmış bisküvi tozu serpelim.
- Yaklaşık 2-3 saat dinlendirdikten sonra tatlımız servise hazır yapacak olanlara şimdiden afiyet olsun.
Kremasız Magnolia Tanımı Fotoğraflı Yapılışı













