Et Fajita

Et Fajita Tanımı İçin Malzemeler

  • 150 gram bonfile et
  • 4-5 tane renkli şeker biber
  • 1 tane kırmızı acı biber
  • 1/2 (yarım) soğan
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 diş sarımsak

Et Fajita Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Bifteğe tuz ve karabiber dökerek 5-10 dakika marine edelim.
  2. Tavayı yağlayıp yüksek ateşte ısıtalım. Etimizi gerili önlü 5 dakika mühürleyerek pişirelim.
  3. Etimiz piştikten sonra kestiğimiz soğan, biberler ve ezikmiş sarımsak ekleyelim. 3-4 dakika orta ateşte pişirelim.
  4. Tavadan etimizi bir tabağa alıp 5-10 dakika dinlendirelim.
  5. Sonrasında jülyen olarak etimizi keselim.
  6. Tabaklama yaparken biberlerimizi tabana koyalım, üstüne jülyen kestiğimizi etimizi koyalım.Afiyet olsun.

Et Fajita Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Susamlı Tahinli Kek
Meyveli Kıyır Kıyır Kurabiye
Kabak Ve Yulaflı Omlet
Yoğurtlu Kabaklı Patatesli Graten (Çok Hafif Çok Lezzetli)
Yazların Vazgeçilmezi Karpuzlu Smoothie
Tek Muzla Pcos Dostu Granola
Hdabla | © 2025 |