Mücver Tadında Omlet

Mücver Tadında Omlet Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet havuç
  • 1 adet kabak
  • 3 tutam dereotu
  • 3 tutam maydanoz
  • 2 yumurta
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı zeytinyağı

Mücver Tadında Omlet Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Havucu ve kabağı rendeleyelim.
  2. Kaseye rendelediğimiz gereçleri ekleyelim.
  3. İçerisine maydanoz, dereotu, yumurta, tuz ve karabiberi ekleyip karıştıralım.
  4. Tavamızı zeytinyağı ile yağlayalım.
  5. Karışımı tavaya dökelim 4-5 dakika kısık ateşte pişirelim.Afiyet olsun.

Mücver Tadında Omlet Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kıymalı Erişte (12 + Ay)
Cici Papa (Yumurtalı Ekmek)
Klasik Revani
Çikolatalı Katmer Tarifi
Susamlı Pekmezli Kurabiye
Zeytinyağlı Yaprak Sarması️
Hdabla | © 2025 |