Fırında Kemiksiz Kuzu Kol

Fırında Kemiksiz Kuzu Kol Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kilo kemiksiz kuzu kol
  • 7-8 diş sarımsak
  • 2 adet kuru soğan
  • 2-3 adet patates
  • 4 adet yeşil biber
  • 1 tatlı kaşığı karabiber
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı kekik
  • 2 yemek kaşığı sıvı yağ

Fırında Kemiksiz Kuzu Kol Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Geniş bir kaba kuzu kolu istediğimiz büyüklükte doğruyoruz.
  2. İçerisine bütün materyallerimizi çok küçük olmayacak formda doğrayıp bütün baharatları ekliyoruz.
  3. Malzemeleri güzelce harmanladıktan sonra kabın ağzını streçleyip buz dolabında 2 saat marine ediyoruz.
  4. Marine olan gereçlerimizi fırın tepsisine koyup üzerini folyo ile kapatıyoruz ve 1,5 saat 200 dereceye ayarlanmış fırında pişiriyoruz.
  5. Sonrasında yemeğin üzerinden folyoyu alıp üzeri açık biçimde 15-20 dakika daha pişiriyoruz.
  6. Yemeğimiz servise hazır. Afiyet olsun.

Fırında Kemiksiz Kuzu Kol Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Yaş Pasta
Borcam Pastası (Pamuk Gibi Bayatlamayan Kekiyle)
Güveçte Patlıcan Kebap (Calla)
Işıltılı Elmas Kurabiye
Sebzeli Paçanga Böreği
Tırtıl Şekilli Tuzlu Kurabiye
Hdabla | © 2025 |