Muzlu Dondurma

Muzlu Dondurma Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet muz
  • 1 tatlı kaşığı bal
  • 1/3 su bardağı süt

Muzlu Dondurma Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. 2 adet muzu dilimleyerek buzdolabında 1 gece donduralım.
  2. Dondurulmuş muz dilimleri, bal ve sütü rondoda kıvam alana kadar karıştıralım.
  3. Kaseye alıp hazır bir halde servis edebiliriz. Afiyet olsun.

Muzlu Dondurma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Glutensiz Fit Yulaflı Pide
Muzlu Kakaolu Yulaflı Puding
Çiçek Poğaça
Fırında Nefis Tavuk
Tiramisu Tarzında Meyveli Tatlı
Mevsim Salatası
Hdabla | © 2025 |