Glutensiz Fit Yulaflı Pide

Glutensiz Fit Yulaflı Pide Tanımı İçin Malzemeler

  • 7 yemek kaşığı yulaf unu (yulaf ezmesini robottan çekerek elde edebilirsiniz)
  • 2 yemek kaşığı yoğurt
  • 3 yemek kaşığı süt
  • 1 çay kaşığı kabartma tozu yahut karbonat (karbonatı etkinleştirmek için 1 çay kaşığı şirke)

En üstte;

  • 1 adet yumurta sarısı
  • 1 yemek kaşığı yoğurt
  • 2 dilim kaşar peyniri (60 gr)

Glutensiz Fit Yulaflı Pide Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tüm iç gereçleri bir kapta karıştıralım.
  2. Elinizle biçim verip yağlı kağıdın üzerinde oklavayı ıslatarak açık pide biçimini verelim.
  3. Ortasına kaşarı rendeleyelim ve yanlarını kapatalım.
  4. Yanlarına evvel yumurta sarısı yoğurt karışımını sürüp sonra ister susam ister çörek otu serpelim.
  5. Önceden ısıttığınız fırında yahut airfreyde 180 derecede üstü kızarana kadar pişirelim. Afiyet olsun :).

Not 1 : sağlıklı ve gerçek beslenmeye dair bilgi, değerli tüyolar,motivasyonlar ve merak ettiğiniz her şeyi instagramdan “diyetisyendenyasamadairhersey” paylaşıyorum:).

Glutensiz Fit Yulaflı Pide Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Gırık
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tavuklu Nefis Pelmeni Mantısı
Hindistan Cevizli Kurabiye
Beyti Kebap
Fit Mercimek Köftesi Ve Pancar Salatası (Düşük Kalori Muhteşem Lezzet)
İçi Dolu Balparmak Tatlısı
Sütlücan (Sakarca) Mücveri
Hdabla | © 2024 |