Yoğurt Çorbası

Yoğurt Çorbası Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 yemek kaşığı yoğurt
  • 2 yemek kaşığı pirinç
  • 2 yemek kaşığı un
  • 1 adet yumurta
  • 1 adet et suyu
  • Tuz

Sos için;

  • 2 yemek kaşığı tereyağı
  • Az sıvı yağ

Yoğurt Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tenceremizin içine 2 yemek kaşığı yoğurt ve az su ekleyip karıştırıyoruz.
  2. 2 yemek kaşığı unu ek edip çırpıyoruz.
  3. Yıkadığımız pirinçleri ek ediyoruz karıştırıyoruz.
  4. Yumurtamızı, tuzu ve et suyumuzu da ek edip çırpıyoruz.
  5. Üzerine az daha su ekliyoruz ve kaynayana kadar karıştırıyoruz.
  6. Pirinçleri pişene kadar kaynatıyoruz.
  7. Bir tavaya sıvı yağ ek ediyoruz 2 yemek kaşığı tereyağı ekleyip güzelce kızarana kadar pişiriyoruz, çorbanın üzerine gezdiriyoruz. Afiyet olsun.

Yoğurt Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Göçmen Döndürmesi (Pazı Sapından)
Biberli Acılı Ekmek
Pastane Poğaçası Lezzetinde Puf Puf Poğaçalar
Kuru Üzümlu Kakaolu Nişastalı Pamuk Kek
Akşam Yemeği Menüsü
Köfteli Şehriye Çorbası
Hdabla | © 2025 |