Tereyağlı Peynirli Kırpık Makarna

Tereyağlı Peynirli Kırpık Makarna Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 paket kırpık makarna
  • Sıcak su
  • 1 kase peynir rendesi
  • 2 yemek kaşığı tereyağ
  • 1 yemek kaşığı kuru nane

Tereyağlı Peynirli Kırpık Makarna Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Suyumuzu ocağa alıp kaynatıyoruz. İçine makarnamızı salıp, pişiriyoruz. Makarna piştikten sonra süzdürüyoruz.
  2. Aynı tencereye tereyağı alıp eritiyoruz. Üzerine kurur naneyi ekleyerek karıştırıyoruz.
  3. Süzdüğümüz makarnayı ek edip, tekrar karıştırıyoruz.
  4. Servis tabağına alıp üzerine rendelediğimiz peyniri ekliyoruz. Kırpık makarnamız servise hazır. Afiyet olsun🤗👌

Tereyağlı Peynirli Kırpık Makarna Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Erik Kompostosu Ve Erik Marmelatı
Cevizli Yumuşacık Kek
Anne Kurabiyesi
Sodalı Tuzlu Peynirli Kek
Fırında Kızartma
Terbiyeli Semizotu Çorbası (Elinize Her Geçtiğinde Yapacaksınız O Kadar Lezzetli)
Hdabla | © 2025 |