Pastane Usulü Supangle

Pastane Yolu Supangle Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 su bardağı süt
  • 1 su bardağı toz şeker
  • 2 tepeleme yemek kaşığı kakao
  • Yarım su bardağı nişasta
  • 1 paket krema

Piştikten sonra eklemek için;

  • 120 gram sütlü çikolata
  • Çeyrek çay bardağı soğuk su (kontrollü ekleyin)

Pastane Metodu Supangle Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tencereye süt, şeker, kakao, nişasta ve kremayı alın. Çırpıcı ile daima karıştırarak orta ateşte pişirin.
  2. Kaynamaya başlayıp kıvam alınca ocaktan alın.
  3. Sıcakken içine çikolatayı ekleyin ve büsbütün eriyene kadar karıştırın.
  4. Ardından çeyrek çay bardağı soğuk suyu azar azar ek edin. Böylelikle kıvamını daha yeterli denetim edebilirsiniz. Mikser ile pürüzsüz bir kıvam alana kadar çırpın. (her çay bardağı ölçüsü farklı olabileceği için suyu denetimli ekleyin)
  5. Supangleyi öbür bir kaba aktarın ve kabı soğuk su dolu geniş bir kabın içine oturtun. Orta sıra karıştırarak büsbütün soğuyana kadar bekletin.
  6. Üzerinin kabuklaşmaması için orta ara karıştırarak soğuttuğunuz supangleyi artık cuplara hisse edebilirsiniz. Deneyeceklere afiyet olsun 🌿

Pastane Yöntemi Supangle Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Rus Salatası
Bal Soslu Somon
Kaşarlı Sosisli Poğaça
Ispanaklı Pancar Salatası
Zeytinyağlı Yaprak Sarma
Patates Topları (Yudum Yudum Mutluluk)
Hdabla | © 2025 |