Sirkeli Börülce

Sirkeli Börülce Tanımı İçin Malzemeler

  • Yarım kilo börülce
  • 2 diş sarımsak
  • 2 yemek zeytin yağı
  • Tuz
  • 2 yemek kaşığı elma sirkesi

Sirkeli Börülce Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Börülce ayıklanıp temizlenir ve tuzla haşlanır.
  2. Suyu süzülene kadar süzgeçte bekletilir sosu hazırlanır.
  3. Sosla börülce birleştirilir isteğe bağlı bir domates içine doğranabilir ben yanında tercih ettim kesinlikle deneyin afiyetle.

Sirkeli Börülce Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Muzlu Kek
İtalyan Omleti (Frittata)
Burma Baklava
Tarhana Cipsi Çorbası
Fesleğenli Girit Ezme
Granola Kasesi
Hdabla | © 2025 |