Eli Böğründe Alternatifi

Eli Böğründe Alternatifi Tanımı İçin Malzemeler

  • 400 gram kuş başı et
  • 3 adet kur soğan
  • 3 adet domates
  • 4-5 adet yeşil biber
  • 3-4 adet patates

Sosu için;

  • 1’er kaşık domates ve biber salçası
  • Yarım çay bardağından fazla sıvı yağ (etin yağ oranına nazaran değişir)
  • 1 tatlı kaşığı tuz, kırmızı biber, kekik
  • 1 bardak su

Eli Böğründe Alternatifi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Bütün zerzevatları etin boyutuna yakın doğrayalım lakin başka tabaklara koyalım.
  2. Eti ve zerzevatları görseldeki üzere tepsiye dizin.
  3. Sosu için; gereçleri karıştıralım ve üstelerine dökelim.
  4. Hiçbirini birbirine karıştırmadan kendi içinde karıştıralım.
  5. 240 derecede 40- 50 dakika fırınınızın ayarına nazaran üstü kızarana kadar pişirin.

Eli Böğründe Alternatifi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tam Ölçülü Aparatlı İçli Köfte (Buzluk İçin)
Karabuğday Pilavı
Sinem Ablacığımdan Aldığım Sakallı Poğaça Tarifi
Buzluktan Eksik Etmediğim Buzluk Kurabiyesi
Bol Soslu Sade Kek
Çikolata Ve Dondurmalı Soğuk Kahve
Hdabla | © 2025 |