Cevizli Havuç Tarator

Cevizli Havuç Tarator Tanımı İçin Malzemeler

  • 5 tane büyük havuç
  • 7-8 tane ceviz
  • Yarım demet dereotu
  • 2 diş sarımsak
  • Büyük bir kase yoğurt

Cevizli Havuç Tarator Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle havucu rendeliyoruz, çok az yağda kavuruyoruz rengi değişene kadar sonra ocaktan indirip soğumaya bırakıyoruz.
  2. Dereotunu ince ince doğruyoruz, cevizi iri formda doğruyoruz ve soğuyan havuçla birleştiriyoruz.
  3. Sarımsaklarımızı eziyoruz yoğurtla karıştırıp havuç karışımıyla birleştiriyoruz ve son olarak üzerine yağ,ceviz ,pul biber kızdırıp döküyoruz.

Cevizli Havuç Tarator Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Şipşak Kruvasan
Ceviz Kurabiyesi (Çimdik Kurabiyesi)
Labneli Köz Biber Mezesi
Piliç Topkapı
Yaş Pasta
Pankek
Hdabla | © 2025 |