Glutensiz Kayseri Yağlaması

Glutensiz Kayseri Yağlaması Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 buçuk su bardağı glutensiz mionel un
  • Yarım su bardağı glutensiz nam un
  • Tuz
  • Su

İç harcı için;

  • Yarım kg kıyma
  • 3 adet yeşil biber
  • 2 adet kuru soğan
  • 3 adet domates
  • Tuz
  • Reyhan
  • Kekik
  • Karabiber

Glutensiz Kayseri Yağlaması Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Hamur için tüm materyalleri karıştırıp yoğurun.
  2. 6 eşit modüle ayırın, servis tabağı büyüklüğünde açın.
  3. Teflon tavada yağsız olarak artlı önlü pişirin.
  4. Kıymalı harç için: kıymayı kısık ateşte kavurun.
  5. Üzerine soğan ekleyip pembeleşinceye kadar pişirin.
  6. Domates ve biberi ekleyin, biraz daha pişirdikten sonra ocağı kapatın.
  7. Pişen hamurların üzerine tereyağı yahut margarin sürün.
  8. Ardından kıymalı harcı çokça yayın. Ve işte… efsane lezzet hazır! 😋.

Glutensiz Kayseri Yağlaması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Yoğun Soslu Islak Kek
Orman Meyveli Cup
Gavurdağı Salata
Mini Cheescakes
Peynir Dolgulu Jalapeno Biber Turşusu
Şakşuka
Hdabla | © 2025 |