Beyaz Lahana Turşusu (Ertesi Gün Tüketebileceğiniz Pratik Tarifler)

Beyaz Lahana Turşusu (Ertesi Gün Tüketebileceğiniz Pratik Tarifler) Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 kg lahana
  • 1 yemek kaşığı sofra tuzu
  • 1 baş sarımsak
  • 1 buçuk su bardağı sirke
  • 6 su bardağı su
  • 1 yemek kaşığı limon tuzu
  • 2 yemek kaşığı salamura tuzu

Beyaz Lahana Turşusu (Ertesi Gün Tüketebileceğiniz Pratik Tarifler) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle lahanayı ince bir biçimde doğrayalım .
  2. Üzerine sofra tuzu serpip ovalım.
  3. Hafif yumuşak bir hal alana dek ve turşu kabına evvel sarımsak serpelim, lahanayı ekleyelim, orta kısmada sarımsak ekleyelim ,bu biçimde dolduralım.
  4. Ayrı bir kapta suyunu hazırlayalım.
  5. 2 yemek kaşığı salamura tuzu, limon, tuzu, sirke, su hepsini birlikte karıştıralım .
  6. Ekşisini ve tuzunu damak tadınıza nazaran ayarlayabilirsiniz .
  7. Suyumuzu lahanaya ekleyip kapağını kapatın sırf birgün beklemeniz kâfi.

Beyaz Lahana Turşusu (Ertesi Gün Tüketebileceğiniz Pratik Tarifler) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Airfryer’da Glutensiz Fit Sufle
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Meşhur Bafra (Samsun) Pidesi Orijinal Tarifi
Terbiyeli Kereviz (Sebze) Çorbası
Damla Çikolatalı Pankek
Foccacia
Muhallebili Fıstıklı Kadayıf Tatlısı (Videolu)
Ezogelin Çorbası (8+ Ay)
Hdabla | © 2024 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet betebet