Balık Ekmek Tarifi (Az Maliyetli)

Balık Ekmek Tanımı (Az Maliyetli) İçin Malzemeler

  • 1 paket dondurulmuş uskumru
  • 3 yaprak kıvırcık
  • 1 adet soğan
  • 1 adet domates
  • Ekmek

Balık Ekmek Tanımı (Az Maliyetli) Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle uskumrularımızı yapışmayan tavaya donuk bir formda koyup uygun tencere kapağı ile kapatıp kısık ateşte suyunu salıp çekene kadar pişiriyoruz.
  2. Suyunu çekince kızartıyoruz önlü artlı.
  3. Soğanı ikiye bölüp incecik, kıvırcığı da birebir halde doğruyoruz.
  4. Domatesleride ikiye bölüp dilimliyoruz.
  5. Ekmeğide ikiye bölüp içini alıyoruz.
  6. Ekmeğin içini alınca daha hoş oluyor.
  7. Balığın kılçıklarını denetim edip alıyoruz.
  8. Marul soğan balık ve domatesi koyup tuz serpip limon sıkıp afiyetle yiyoruz.

Afiyet olsun. Balığı bimden dardanel marka aldım.

Balık Ekmek Tanımı (Az Maliyetli) Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tırnak Pide
Zeytinyağlı Lahana Sarması
Mor Lahana Mezesi
Ayvalı Kereviz Salatası (Parmaklara Dikkat)
Kaşarlı Biber
Yeşil Elmalı Peynirli Semizotu Salatası
Hdabla | © 2025 |